Известие

Collapse
No announcement yet.

Основен ремонт

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Основен ремонт

Здравейте
    Интересува ме къде мога да направя качествен основен ремонт на Алфа 145 1.7 16 V боксер. Ако може споделете къде в София мога да го направя при добър майстор и ако може кажете
    какви пари горе доло ще ми излезне. Благодаря предварително за отговорите.

Напиши Лисан в търсачката и е много вероятно да получиш около 262873702398 отговора.Има го в началната страница на форума.Той е нашия човек!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Влизай тука http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=54

намирай телефона,звънкай и се разбирате кога да му я закараш.Много ги чаткат с drigata боксерите ше ти я направат слънце.
      Lisan Service №1 !
      Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
      sigpic

Comment

Да потвърдя за Лисан - той е твоя човек, като може да ти даде и гаранция. Аз правих моя точно при него, същия мотор.
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от turboie Покажи съобщение
          Здравейте
          Интересува ме къде мога да направя качествен основен ремонт на Алфа 145 1.7 16 V боксер. Ако може споделете къде в София мога да го направя при добър майстор и ако може кажете
          какви пари горе доло ще ми излезне. Благодаря предварително за отговорите.
          Бобо се занимава с тези дейности- 0888 232 484
          0887 732271 Сашо- Лисан, иначе казано, едва ли ще сгрешиш, майстори от класа!
          145 QV ex.
          146 Boxer TOTAL ex.
          147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Working...
          X